Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Bodrum böyle tezgah görmedi

TFI Yapım&Bilal Kalyoncu'nun yeni projesi 'Dalavere'nin çekimlerine Bodrum Mavi Kumsal Otel'de başlandı.
Çoğunluğu bir otelde geçen ve yanlışlıklar komedisi olarak tasarlanan film, sezonun öne çıkan projelerinden olmaya aday. İstanbul Zeytinburnu'nda, eniştesi 'Münir'le ortak bir rent a car işleten 'Baybars'ın rutin kurnazlıklarla geçen yaşamı, eniştesinin arabasının çalınmasıyla değişir. Hırsızlara dersini vermek için İstanbul'dan Bodrum'a gelen 'Baybars' ve 'Münir'in, bir mafya değiş tokuşunun arasında kaldığından haberi yoktur. Olay anlaşıldığında ise otelde meydana gelen türlü yanlışlıklar, işleri iyice içinden çıkılmaz bir hale getirir. Senaristliğini ve yönetmenliğini Hasan Göktaş'ın üstlendiği 'Dalavere' filminin oyuncu kadrosunda; Ali Çatalbaş, Sevcan Yaşar, Erdağ Yenel, Mehmet Ali Kaptanlar, Abidin Yerebakan ve Bahtiyar Engin gibi isimler yer alıyor.
Senaryo kurgusu, oyunculukları ve diyalogları ile adından çok söz ettirecek filmin, sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA